Política de privacidad

 

De conformitat amb el què s’estableix en el Reglament de Protecció de Dades de les Persones Físiques 2016/679/UE, de 27 d’abril, us informem que les dades que ens proporcioneu formaran part d’un fitxer amb les següents característiques.

INFORMACIÓ BÀSICA

RESPONSABLE COSTADESCANS, S.L.
FINALITAT Oferir-li els nostres productes i serveis.
LEGITIMACIÓ Interès legítim
Consentiment
Legal
DESTINATARIS No es realitzaran transferències internacionals de dades
DRETS Accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició
INFORMACIÓ ADDICIONAL Pot consultar la informació addicional a continuació

INFORMACIÓ ADDICIONAL DE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE

– Identitat:COSTADESCANS, S.L.
– CIF: B-63138978
– Adreça: Plaça de les Tereses, 34, Mataró -08302 ESPANYA
– Correu electrònic: costadescans@costadescans.com
– Telèfon: . 93 798 53 60

FINALITAT

Les seves dades personals són tractades per tal de poder portar a terme la venda o el servei contractat.

Les seves dades personals es conservaran durant el període de temps en què es prolongui la relació comercial, sense perjudici de la facultat que té d’exercitar el dret d’oposició; Així mateix, caldrà prendre en consideració les obligacions legals en matèria fiscal.

LEGITIMACIÓ

La base legal pel tractament de dades és l’interès legítim per la prestació del servei sol•licitat. En concret, COSTADESCANS, S.L. té les següents bases legítimes per poder tractar les dades personals:

Execució del contracte
És la base legal necessària per tal de portar a terme la venda del producte i/o la prestació del servei contractat.

Obligacions legals
La gestió i emissió de la factura per la prestació del servei es basa en l’obligació legal de la societat en la seva relació amb els clients.

Consentiment
El seu consentiment és necessari per tal de prestar el servei o venda del producte contractat i, especialment, per tal de poder enviar-li la nostra newsletter.

DESTINATARIS

Les seves dades personals poden ser cedides/comunicades als destinataris següents:

– Administracions i Organismes Públics quan així ho exigeixi la normativa fiscal, laboral, de Seguretat Social o qualsevol altra aplicable.

– Empreses encarregades del tractament de dades i proveïdors que presten serveis a la societat (p.ex. proveïdors de serveis informàtics, assessors…)

DRETS DE L’USUARI

Dret d’accés Té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que el concerneixen, així com a accedir a les seves dades personals.
Dret de rectificació Té dret a sol·licitar la rectificació de les dades personals quan siguin inexactes o que es completin quan siguin incompletes.
Dret de supressió/dret a l’oblit Pot sol·licitar-nos que les dades personals siguin suprimides quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollits.
Dret de limitació Té dret a sol•licitar la limitació del tractament de les dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o defensa de reclamacions.
Dret de portabilitat Pot sol·licitar-nos que les seves dades personals automatitzades siguin cedides o transferides a qualsevol altra persona que ens indiqui en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica.
Dret d’oposició Pot oposar-se al fet que les dades personals siguin objecte d’un tractament. En aquest cas, es deixarà de tractar les dades, a excepció de motius legítims imperiosos o l’exercici o defensa de possibles reclamacions.

Els interessats podran exercitar els seus drets dirigint-se per escrit al responsable del fitxer mitjançant els contactes de l’encapçalament i indicant que es tracta d’un “EXERCICI DE DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES”.

Per tramitar la sol·licitud, podrem demanar-li que acrediti la seva identitat.

Així mateix, els informem que té dret a presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Abrir chat
Necessites ajuda?
Hola!